Dekton kerámiaburkolatok

A Dekton® munkalap tökéletes választás, ha az időtálló minőség és design, fontos szempont a konyhapult és a belső terek kialakításakor
A DEKTON® a piacon egyedülálló minőségi tulajdonságaival, évtizedekre tervezheted meg a tökéletes összhangot nyújtó felületeket, kül- és beltéri projektjeidhez egyaránt.

Ismerd meg a környezeti kihívásoknak ellenálló és sokoldalúan felhasználható kollekcióit, széles színválasztékát, mely a fenntarthatóság jegyében jött létre, és az energiahatékonysági kihívásoknak is megfelel.

Jellegzetes színei és textúrái éppúgy tökéletesen illeszkednek az otthonok, mint a közületek elegáns atmoszférájához. A DEKTON® által fejlesztett és használt exkluzív csúcstechnológia a TSP, (Sinterized Particle Technology) egy olyan mesterséges környezetben létrehozott eljárás, mellyel a természetes kövek magas hőmérsékleten és magas nyomáson, évezredek alatt bekövetkező szerkezeti átalakulását ipari körülmények között, rendkívül rövid idő alatt hoznak létre.

Ezen kivételes tulajdonságai számtalan felhasználási lehetőséget biztosítanak az unikális enteriőr design megálmodóinak. Ideális választás bel- és kültéri fal- és padlóburkolásra, homlokzatburkolásra.

dekton7

Anyagminták

Ajánlatkérés

Vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal írásban, vagy az itt látható elérhetőségeinken.

    Felhasználás helye:

    Kiválaszott anyag, anyagok neve: (többet is választhat)